دیدارهای نوروزی استاندار و فرماندار اردبیل امسال از دامنه وسیعی برخوردار بوده و تقریبا این عزیزان با حضور در منازل برخی از بزرگان حرکت مناسبی را انجام می دهند. امید آن داریم عید دیدنی امسال فقط با هدف عید دیدنی و ارج نهادن به تلاش ها و زحمات آنها باشد و هیچ قصد دیگری در پشت این حرکت ها نبوده باشد.
چه می توان کرد، در آستانه انتخابات قرار گرفته ایم و همه یعنی چه دولتی ها و چه غیر دولتی ها و چه از از این جناح و آن جناح تا رفتاری سر زده و عملی رخ می دهد همه آن را به بحث انتخابات وصله می زنند . مطمئنا عید دیدنی بعد از سیزده نوروز نیز تحت عنوانی دیگر ادامه خواهد داشت چرا که تاکنون این مسؤولین، نمایندگان برخی از اقشار از جمله ورزشکاران و قهرمانان را شامل محبت و عنایت خود ننموده اند و مسلما تا پایان اردیبهشت ماه فرصت کافی برای این کار خواهد بود. به هر حال هر هدفی که این اقدامات داشته باشد باید گفت یک روی سکه اقدامی مناسب و قابل تقدیر است.
استاندار اردبیل انسانی دوست داشتنی بوده و شخصیت ممتازی دارد. بدون توجه به گرایشات و سلایق سیاسی، فی نفسه آدم خوبی است ولی به نظر می رسد در برخی از موارد و بخصوص در ارتباط با مسائل و امور ورزشی، اطلاعاتی چندان درست در اختیارش قرار نمی گیرد.
ملاقات وی به همراه فرماندار اردبیل از رئیس سابق هیات فوتبال استان سؤالاتی را می تواند مطرح بکند. عیادت از بیماری که هم زمان با سال نو متحمل حادثه ای دردناک شده کاری است پسندیده و هیچکس نمی تواند با آن مخالفت نماید. ما نیز به مانند دیگر همشهریان از اتفاق پیش آمده برای رئیس سابق هیات فوتبال استان متاسف شده و در بخش دیگری از این نشریه به آن پرداخته ایم اما جامعه ورزشی استان و اردبیل در حال حاضر بزرگانی را در بستر بیماری دارد که عیادت از آنها می توانست تاثیر بسیار مطلوبی در جامعه ورزش و فوتبال استان داشته باشد.
بزرگ فوتبال اردبیل و کسی که عمر و سرمایه خود را در راه ورزش اردبیل سپری کرده و منشاء خدمات فراموش نشدنی به جامعه ورزش بوده، ماههاست که در بستری بیماری است.
سید مجید عقیلی فردی که از شصت سال قبل نامش با ورزش و فوتبال اردبیل گره خورده است شایسته عیادت نبوده است؟ میزان گزینش افراد توسط مشاوران استاندار برای دیدارها و ملاقات ها چه می باشد؟ این که می گوییم در ارتباط به چهره های ورزشی مشورت مناسبی ارائه نمی شود با توجه به گزینش ها و اقدامات می باشد.
کیست که در شهر اردبیل اژدر عمی ورزش را نشناسد و با خدمات وی به فوتبال آشنا نباشد؟ آن مرحوم شب و روزش در ۶۰ سال گذشته وقف ورزش بود و چون پدری مهربان و دلسوز همواره در کنار قهرمانان و جوانان این دیار قرار می گرفت. چطور مشاوران استاندار محترم برای حضور در مجلس ترحیم فردی چون اژدر عمی را توصیه نمی کنند؟
آنهایی که شناخت کافی از ورزش و چهره های وابسته به آن و رفتارها و عملکردها نداشته باشند ممکن است از هول حلیم در دیگ به افتند. جامعه ورزش و فوتبال انتظار دارند استاندار و فرماندار اردبیل در توزیع عنایات و محبت های خود پدرانه رفتار نمایند.
ای کاش استاندار و فرماندار توجه به فوتبال را نه در ملاقات از رئیس سابق هیات فوتبال بلکه در عمل و در حمایت از آن و بخصوص تیم فوتبال شهرداری نشان می دادند. فرماندار اردبیل در روزهای خوش شهرداری همیشه در جایگاه حضور پیدا می کرد ولی به یکباره پس از تغییرات به وجود آمده و مخالفت های انجام یافته با تیم شهرداری حتی برای یک بار هم که شده در ورزشگاه حضور پیدا نکرد و مصاحبه و صحبتی در ارتباط با لزوم حفظ تیم انجام نداد.
فوتبال اردبیل در آن روزهای بحرانی نیاز به عنایت فرماندار داشت. در روزهای خوش همه یار و یاور می شوند، مهم حمایت در روزهای بحرانی است. زمانی که تیم در دسته یک بود و عوامل همسو بر سر کار و در اداره امور تیم بودند در جایگاه غلغله ای برپا می شد و زمانی که تیم نیاز به حمایت داشت از آن تعداد کسی حتی نیم نگاهی به ورزشگاه تختی نمی کرد.
تیم فوتبال شهرداری اردبیل نابود شد و دل دوستداران فوتبال منطقه شکست و در روزهای سرنوشت ساز، تقریبا به حال خودش واگذار گردید و این در تاریخ ورزش و فوتبال اردبیل به ثبت رسید که در زمان شهرداری لطف الهیان و ریاست خوشبخت بر شورای شهر و فرمانداری جواد زنجانی در اردبیل و استانداری مجید خدابخش فوتبال اردبیل و نماینده اش در لیگ از دسته یک به دو و از دو به سه سقوط کرد و این را هیچ چیز و رفتار و ملاقاتی نمی تواند پاک نماید.